ALLTID FRI FRAKT • 10-20% MÄNGDRABATT • 14 DAGAR ÅNGERRÄTT FRI FRAKT • 10-20% MÄNGDRABATT • 14dgr ÅNGERRÄTT

Varumärken

Upptäck mångfaldens värld av bandanas! Utforska och låt dig inspireras av vårt kuraterade urval av högkvalitativa bandanas från olika varumärken. Från unika mönster till stilrena klassiker, här hittar du många eleganta, mångsidiga och trendiga bandanas. Upptäck kreativiteten och mångsidigheten hos våra utvalda varumärken och låt bandanas bli din ultimata modeaccessoar.

Hen's Teeth

Hen’s Teeth är ett italienskt företag i Pescara på den italienska östkusten grundat av Davide Biondi. 

Här ser du ett urval av Hen’s Teeths produkter:

Bandits Bandanas

Bandits är ett amerikanskt företag från Ojai i Kalifornien. De anlitar olika designers för att skapa motiven till deras snusnäsdukar. 10% av vårt inköpspris doneras till en välgörenhetsorganisation som väljs ut av designern till det aktuella motivet. Deras produkter tillverkas i Indien, är Fair Trade-certifierade, samt handgjorda av högkvalitativ 100% ekologisk bomull.

Här ser du ett urval av Bandits produkter:

Sendero Provisions Company

Sendero Provisions Co. är en amerikansk tillverkare av kvalitetskläder, däribland snusnäsdukar. Deras bandanas pryds av snygga motiv, ofta med en lite småfyndig text eller kommentar. Alla deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material. Produkterna är noggrant vävda och sydda för att hålla länge. Alla deras snusnäsdukar är tillverkade av 100% japansk bomull.

Här ser du ett urval av Senderos produkter:

Rainbow

Rainbow, vår största leverantör, är ett tyskt företag som erbjuder ett stort antal färger och mönster. Deras tyska noggrannhet gör att produkterna, trots att de tillhör våra billigare alternativ, håller en hög kvalitet. 

Här ser du ett urval av Rainbows produkter: