ALLTID FRI FRAKT • 10-20% MÄNGDRABATT • 14 DAGAR ÅNGERRÄTT FRI FRAKT • 10-20% MÄNGDRABATT • 14dgr ÅNGERRÄTT

Solglasögon herr

Solglasögon är inte bara ett praktiskt tillbehör för att skydda dina ögon mot solens strålar, de är också en viktig del av din outfit och kan ge dig en extra dos av stil och karaktär. Här är några stiltips och modeinspiration för att hjälpa dig välja rätt solglasögon för din personliga stil.

Klassiska Aviator-bågar

Aviator-solglasögon är en tidlös klassiker som aldrig går ur mode. Dessa solglasögon kännetecknas av sina karakteristiska droppformade linser och metallramar, och de passar perfekt till en mängd olika stilar och tillfällen. Välj en neutral färg som svart eller silver för en mångsidig och elegant look.

Wayfarer-stilen

Wayfarer-solglasögon är en annan ikonisk stil som har blivit en favorit bland män över hela världen. Dessa solglasögon har en distinkt fyrkantig form och en robust plastram, vilket ger en cool och avslappnad vibe. Välj en klassisk svart eller tortoiseshell-finish för en tidlös och mångsidig look.

Runda retro-bågar

Runda solglasögon har gjort en stark återkomst i modevärlden och är ett populärt val för män som vill ha en retro och bohemisk look. Dessa solglasögon ger en avslappnad och cool vibe som är perfekt för sommardagar och avslappnade tillfällen. Välj en metallbåge för en klassisk look eller en färgglad plastbåge för en lekfull twist.

Sportiga modeller

För män som är aktiva och älskar utomhusaktiviteter är sportiga solglasögon ett oumbärligt tillbehör. Dessa solglasögon är utformade för att vara lätta, hållbara och funktionella samtidigt som de ger maximalt skydd mot solens strålar. Välj en modell med polariserade linser för att minska bländning och förbättra kontrasten under sportaktiviteter som löpning, cykling eller golf.

Pilotstil med modern twist

För en modern och sofistikerad look, välj pilotinspirerade solglasögon med en twist. Dessa solglasögon har klassiska pilotbågar med en modern touch, som tonade linser eller kontrastdetaljer. Välj en modell med tunna metallramar för en elegant och minimalistisk look, eller en modell med tjockare plastramar för en mer distinkt och uttrycksfull stil.

Oavsett vilken stil eller tillfälle du väljer solglasögon för, kom ihåg att det viktigaste är att välja ett par som passar din ansiktsform och personliga stil. Låt solglasögonen bli en förlängning av din personlighet och ett uttryck för din unika stil och karaktär. Med rätt par solglasögon kan du addera en touch av elegans och stil till varje outfit!