0

En hatt kan lyfta vilken outfit som helst, och den rätta kan till och med fungera som en snygg fotorekvisita. Här är 22 sätt att bära en hatt i sommar. Dessa hattar kommer att få din outfit att se chic och moderiktig ut! Bär en eller flera för att skapa din egen unika stil! Låt oss börja! Oavsett om du letar efter en enkel stil eller en mer utarbetad, så finns det en hatt som passar ditt humör!

Först och främst är en baseballhatt ett enkelt sätt att piffa upp en klänning. Även om basebollhattar traditionellt förknippas med sportkläder, har de gjort comeback och kan bäras med alla typer av klänningar, från slip-ons till midilånga klänningar. Och om du inte är säker på vilken typ av hatt du ska ha, prova att bära en platt keps eller trilby. Du är snart redo att prova djärvare stilar!

Först och främst kan en hatt ge en klick fräschör till din vintergarderob. Om du har en mörk kappa, kommer en ljusare basker att lysa upp utseendet. Glöm inte att förse din basker med tillbehör i ljusa färger, som en halsduk eller vantar. En hatt kan bäras ensam eller med andra accessoarer, och den perfekta kombinationen är en bländande outfit!

En hög hatt, även känd som en hög hatt, är traditionellt förknippad med högtidlig klädsel i västerländska klädkoder. Topphattar är vanligtvis svarta, men de är ofta gjorda av grått eller grått siden. Även om hattar led av motkulturen på 1960-talet är de fortfarande en klassisk modeaccessoar. En hopfällbar version av en hög hatt kallas en operahatt.

En baseballhatt fungerar med många olika klänningar. Du kan kombinera den med en kavaj eller en kjol för ett kvällsevenemang. Du behöver inte ens ha klackar. Detta gör den mångsidig nog för arbete och en dejt. Det finns till och med en hatt för jobbet! Det finns inget bättre sätt att lägga till lite personlighet till din ensemble! Och som en extra bonus kommer hatten att hindra dig från att se ut som en clown!

En annan fördel med att bära en hatt är att den låter dig lägga till lite stil till din look, även när du inte är i en formell klädkod. Du kan bära subtila eller högljudda flugor, eller till och med excentriska mönster. Se bara till att ta bort hatten när du är inne i byggnaden. Och glöm inte att bära kappa och slips om du ska på cocktailparty! Det finns ingen anledning att känna sig självmedveten eller obekväm om du inte vill misstas för en dåre.

Om du inte vill visa upp ditt nyfunna modekänsla, välj en off-shoulder topp. Den här toppen passar bra med jeansshorts eller jeans. Kom ihåg att lager och krusiduller aldrig går ur mode. Ge det ett försök och se vilken stil som passar dig bäst! Jag garanterar att du inte kommer att ångra dig! De hattar du väljer kommer att hålla länge. Du kommer att tacka dig själv senare när du har hittat den perfekta hatten för varje tillfälle!