0

Det första du bör veta om att bära en bandana som huvudbonad är dess mångsidighet. En bandana kan bäras runt halsen för att skydda dig mot sol och damm, eller knytas runt näsan för att dölja din identitet. Även om bandanas är användbara för en mängd olika ändamål, bär de flesta dem som en snygg huvudaccessoar. De finns i en mängd olika mönster och färger.

Ett enkelt sätt att bära en bandana som – och populärt bland musiker – är att knyta den runt huvudet. Vik den på mitten diagonalt och jämna ut vecket. När den vikta bandanan är i rätt position, knyt en hårt knut. Om du inte är säker på hur du ska knyta en knut, använd båda händerna för att hålla bandanan. När bandanan är tillräckligt tät kan du knyta den på huvudet. Du måste knyta den säkert med en dubbelknut.

Vik sedan bandana till en triangel. Du bör göra två till tre tums veck, vilket kommer att göra en fin bandana triangel. Linda sedan bandanan runt huvudet och se till att placera ett hörn under örat. När bandanan är fäst runt ditt huvud, dra upp den för att täcka den nedre halvan av ditt ansikte. När du har gjort detta är du redo att bära den.

När du har gjort ett bandana pannband måste du vika det så att det blir jämnt och smidigt när det lindas runt ditt huvud. Börja med en sida av bandanan som du vill ha som pannband och vik upp den tills du når spetsen. Vik sedan spetsen på bandanan så att den blir en lång rektangel. Detta kommer att förhindra att spetsen sticker ut och förhindrar att den faller av.

Bandanas har många användningsområden, från att lägga till en unik touch till dina jeansshorts. De kan knytas till bältesöglor för att efterlikna en näsduks avslappnade look. Du kan till exempel knyta en bandana till en bältesögla och bära den som pannband för en dag på jobbet. Det kommer att vara ett bra sätt att piffa upp din ensemble eller ditt hår, oavsett vart du går!

En bandana ser bra ut på alla typer av frisyrer. Du kan bära en bandana för att täcka öronen om du vill, eller knyta den runt halsen för att ge en rockstjärnelook. Ett annat roligt alternativ för ett pannband är att knyta en bandana runt handleden för en sexig atmosfär. Om du är rädd för att se ut som en jätte, gå för en scrunchie bandana eller en supertunn.

Om du inte är säker på hur man bär en bandana som pannband, kan du använda din kreativitet för att experimentera med olika stilar. Oavsett din ålder, kön eller stil kommer du säkert att hitta en accessoar som passar din personlighet och får dig att känna dig bekväm. Kom bara ihåg att hålla en attityd! Kom ihåg att att ha en bandana runt huvudet betyder inte att du är en enstöring – det handlar om att ha attityd.