0

Du kan knyta en bandana runt halsen som en snygg accessoar. Vik först bandanaen till en triangelform. Placera sedan mittstycket över din panna. För ihop de två ändarna och knyt dem bakom din skalle. Vik de andra ändarna under triangeln och fäst med en kvadratisk knut. Ditt bandana-halsband är nu redo att bäras. Den är enkel att bära och kommer att se bra ut med vilken outfit som helst.

Snusnäsdukar kan lägga till modekänsla till vilken outfit som helst. Bär en bandana runt halsen för att dölja rörigt hår. Knyt änden på baksidan av kragen eller i en lös knut. Det är ett bra alternativ för alla årstider och för både formella och informella klädsel. Du kan också bära den runt handleden som ett armband. Eller knyt den runt fotleden och bär den som en manschett.

Ett annat sätt att bära en bandana runt halsen är som en dödskalle. Pannbandet är idealiskt för att förhindra att svett kommer in i ögonen.  Om du vill göra det mer moderiktigt kan du knyta en bandana runt halsen på flera olika sätt.

Även om det är frestande att prova att ha en bandana runt halsen, kan det vara svårt att hitta rätt look för dig. Ett sätt att bära en bandana är att bära den från midjan, där den kan ge en nyans av färg till din outfit. Denna stil är bekväm och lätt att bära. Du kan till och med stoppa in den i bältet för att hålla den ur vägen.

Det vanligaste sättet att bära en bandana är runt halsen, men det finns många andra sätt att bära en bandana. Du kan bära den som en halsduk om du vill lägga till lite flärd till din look. Om du vill ha en mer avslappnad atmosfär, bär en liten bandana runt halsen. Eller så kan du knyta en större runt halsen och bära den som en lätt halsduk.

En bandana är en klassisk accessoar för män. Dess mångsidighet gör att du kan bära den på ett antal olika sätt. Det kommer inte bara att lägga till en elegant kant till din ensemble, den kommer att passa bra med alla typer av outfits. Tycker du inte att du är för cool för att rocka en bandana? En herre kan bära en bandana med en smoking eller smart casual outfit.

Det första sättet att knyta en bandana runt halsen är att vika den på mitten. Vik den flera gånger och stoppa in de lösa hörnen. Linda den sedan runt halsen och se till att ändarna är framtill på halsduken. Du bör märka en subtil skillnad när du bär en bandana runt halsen. Om du vill ha den som en halsduk är det det enklaste sättet att göra det.